Δώστε την τέλεια νότα στην εκδήλωση σας!

 • Στολισμός Βάπτισης

  Στολισμός Βάπτισης

  Ο στολισμός της βάπτισής σας με υπηρεσίες για την χαρούμενη στιγμή του παιδιού σας. Από το στολισμό της εκκλησίας ή του κτήματος, μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια!

 • Θεματικός στολισμός βάπτισης

  Θεματικός στολισμός βάπτισης

  Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ιδεών για το θέμα της βάπτισης σας ή πείτε μας τη δική σας. Παιχνιδιάρικη διάθεση, χρώμα, φαντασία και πολύ μεράκι συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

 • Στολισμός εξωτερικού χώρου εκκλησίας

  Στολισμός εξωτερικού χώρου εκκλησίας

  Στολισμός γάμου στην εκκλησία που θα καταπλήξει και θα δώσει την νότα που επιθυμείτε στην ιδιαίτερη μέρα σας. Φινέτσα, φαντασία, έμφαση στην λεπτομέρεια, προσήλωση στην ποιότητα.

 • Στολισμός γάμου

  Στολισμός γάμου

  Στολισμός γάμου στην εκκλησία ή στο κτήμα με το στυλ που θέλετε vintage, country, Boehme, κλασσικό, απλό κλπ. με αποτέλεσμα που θα λατρέψετε από το Ανθέμιον με εμπειρία 23 ετών!

 • Στολισμός κάθε είδους εκδήλωσης

  Στολισμός κάθε είδους εκδήλωσης

  Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για κάθε είδους εκδήλωσή σας σε κτήμα ή στην εκκλησία. Αξιόπιστα, ποιοτικά και με άρτιο αποτέλεσμα χωρίς περιορισμούς και εκπτώσεις στο αποτέλεσμα!

Στολισμός γάμου και στολισμός βάπτισης από το Anthemion Events με εμπειρία 23 χρόνων, στο χώρο του γάμου και της βάπτισης και στην οργάνωση και τον στολισμό των εκδηλώσεων σας.

Στολισμός Γάμου

Στολισμός Βάπτισης

Στολισμός για Βάπτιση Ανθέμιον Events

Vintage Φωτογραφίες Γάμων

Vintage Φωτογραφίες Βάπτισης